Ți-ai făcut update la site? Dacă nu, ai șanse să fii scos de pe piață - Start PR Agency
startpr, startpragency, start pr, start pr agency, razvan popa, răzvan popa, razvan eugen popa, răzvan eugen popa, marketing, digital, marketing digital, content, comunicat de presa, comunicat de presă, comunicate de presa, comunicate de presă, editorial, marketing online, content online, foto, video, business, business planing, media content, pr, relații publice, relatii publice, public relation, wordpress, site wordpress, website wordpress, news alert, media training, agenție de publicitate, agentie de publicitate, publicitate, blog, blog digital, clip video, video content, comunicare, comunicare digitala, comunicare digitală, comunicare online, facebook, social media, mass media, instagram, youtube, online marketing, web design, webdesign, wordpress, social media marketing, design web

Ți-ai făcut update la site? Dacă nu, ai șanse să fii scos de pe piață

Se vorbește tot mai mult că anul 2020 a adus schimbări majore în ceea ce privește modul în care se face business. Prezența online devine o necesitate absolută nu numai pentru supraviețuire, dar și pentru dezvoltare. În prezent ne aflăm într-o perioadă de tranziție și va mai dura până când micile afaceri vor găsi mijloacele necesare pentru adaptare optimă la noua realitate comercială.

Ce poți face pentru un web design prietenos cu clientul?
Știai că un procent mare de clienți nu finalizează o comandă online dacă procesul este lung și anevoios? Chiar și un simplu detaliu, care nu li se pare clar, îi face să renunțe la achiziție. Până în 2019, mulți antreprenori mici percepeau prezența online precum o chestiune adiacentă, ca și cum ar fi fost doar o vitrină prin care puteau fi văzute anumite produse, iar pentru a afla informații suplimentare, de multe ori chiar și prețul, trebuia să fi pășit înăuntru. Realitatea zilelor noastre i-a pus în fața schimbării obișnuințelor: îmbunătățire vizuală și experiență user-friendly. Acesta este însă numai începutul! Având în vedere faptul că multe alte companii conștientizează importanța digitalizării, trebuie să identifici o modalitate pentru a ieși în evidență, iar soluția ar putea fi dezvoltarea social media marketing, deoarece utilizatorii cumpără din ce în ce mai mult online și, prin urmare, așteaptă și de la tine să te adaptezi obiceiurilor noi.

Soluția ideală: web design pe platformă WordPress
De ce? Fiindcă îți oferă ție, antreprenorului, posibilitatea de a controla direct conținutul publicat (text, foto, video etc.), mai ales dacă tot ce ai nevoie este un site de prezentare și poate un mic magazin online. Sunt câteva elemente esențiale pe care orice site trebuie să le aibă pentru a oferi o experiență satisfăcătoare: navigare intuitivă, design dinamic și conținut ușor de parcurs, care să completeze identitatea mărcii. Mai clar exprimat: WordPress este precum un cont social media, vine cu un design prestabilit (tu îl alegi din miile de opțiuni), pe care introduci informațiile dorite fie direct, fie prin intermediul unor aplicații (denumite plugins). Platforma este atât de prietenoasă cu utilizatorii încât se adaptează automat dacă un site este accesat de pe laptop, tabletă sau smartphone. De asemenea, pentru orice modificare ori adăugare pe care dorești s-o faci pe site, tot ce ai nevoie este de telefonul mobil și de conexiune la internet. Lucrurile chiar sunt simple, dar fiind ceva nou pentru tine, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor pentru a învăța cum funcționează, iar Start PR Agency vine în ajutorul tău prin intermediul serviciilor de web design și consultanță, astfel încât tu să-ți obții independența în administrarea propriului site. Click aici pentru a ne face o ofertă! Da, tu ne faci oferta. Nu avem niște prețuri standard, pentru că știm că te afli la început de drum, tocmai de aceea tu știi cel mai bine câtă disponibilitate ai ca să cheltuiești pentru identitatea ta vizuală.

Pandemia Covid-19 a adus o provocare fără precedent pentru micii antreprenori și a transformat întreaga lume într-un imens centru comercial, în care oamenii navighează de la un magazin online la altul și își formează decizia de cumpărare în funcție de experiența pe care o au cu un anumit portal. Așadar, tu când ți-ai făcut ultima dată un update la site?