Ce este capsula timpului?

Capsula timpului înseamnă conexiune cu viitorul. Eu din prezent trăiesc o emoție puternică și doresc s-o destăinui cuiva, într-un viitor specific. Este mai mult decât un jurnal: dacă pe acesta îl ții pentru tine însuți, pentru a-ți reaminti de momentele importante din viață, capsula timpului reprezintă empatie și aduce atât bucurie, cât și conectare.

Implementarea unei asemenea inițiative online mi-a venit cu gândul la mama, care a trecut la cele veșnice în anul 2021, după o lungă suferință cauzată de cancer. Își iubea atât de mult nepotul încât am rugat-o, în ultimele ei luni de viață, să înregistreze câteva clipuri video pentru el, în sensul de a marca diverse evenimente, precum majoratul, absolvirea facultății, nunta, ș.a. Însă n-am reușit s-o conving pe „Nai-Nai”, poate și din cauza faptului că generația părinților mei nu este obișnuită cu expunerea la audiovizual. Între timp s-a născut o nepoată și sper ca măcar tata să-mi îmbrățișeze ideea; n-am pretenții la nivelul frecvenței cu care voi publica eu, dar măcar ocazional, când va simți. PS în ceea ce o privește pe mama: ne-a lăsat nouă, adulților, când se afla internată la un moment dat, un video, să-l numim, de adio; din când în când eu îl vizualizez, nu pentru că aș uita-o dacă n-aș face-o, ci mai degrabă ca un pansament de dor. ❤

Așadar, pun la dispoziție oricui platforma mea pentru a transmite un mesaj prin capsula timpului. Poate fi scris, audio și/sau video și poate fi publicat ori vizil pentru toată lumea, ori privat (opțiunile sunt multiple, tocmai de aceea te încurajez să ne trimiți un mesaj la adresa de e-mail content@startpr.ro). Eu voi livra mesajul tău prin SMS sau e-mail (sau orice altă modalitate de comunicare agreată) link-ul care îi va contopi destinatarului trecutul și prezentul în câteva minute de încărcătură sentimentală puternică.

You May Also Like

More From Author